09 mars 2009

Hvorfor elektrisk tråsykkel?

En elektrisk sykkel er noe alle burde få gleden av å prøve eller aller helst eie!

Selv har jeg syklet på en slik de siste par årene og er helfrelst! :-)
Jeg har jo alltid hatt tråsykkel, men ofte har terskelen vært litt for høy til å sykle til jobb eller en tur ned til byen for et lite ærend med tanke på motbakkene hjem igjen. Altså har sykkelen blitt mindre benyttet enn den burde, men nå er denne terskelen nesten eliminert, og sykkelen blir idag hyppig brukt. Ikke bare til lette turer uten en svettepærle i panna, men også til trening da det jo fremdeles er fullt mulig å sykle seg både varm og svett. Forskjellen er bare at nå går det raskere og turen blir lengre, og gjerne i mer kupert terreng enn tidligere. Plutselig er det motbakkene som er gøy!

Sykler med elektrisk hjelpemotor er ikke akkurat noe dagligdags syn i Norge, men dette er nok i ferd med å snu! Det er flere importører og leverandører av slike sykler idag, og i dagens samfunn er det selvsagt mange fornuftige argumenter for hvorfor vi bør sykle mer, men hvis man i tillegg oppdager hvor gøy det er med litt ekstra hjelp opp bakkene og i motvinden, så er det nok veldig mange som velger slike sykler fremover.

Alle som har lyst på ny sykkel har egentlig lyst på en elektrisk sykkel, men de vet det bare ikke før de har prøvd.. ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar