23 april 2009

Trend Import - TMS

Trend Imports modell fra TMS er en av få "full-size" sykler som er priset under ti tusen kroner. Sykkelen leveres både i dame- og herre-utførelse til 8.995 kr. Herremodellen er udempet, men damemodellen har en enkel dempet gaffel på framhjulet. 
Sykkelens utseende er det ingenting å utsette på, men den har ikke en like god integrasjon av batteripakken i forhold til andre modeller. Batteripakken er en del av bagasjebrettet på sykkelen, og der er den forsåvidt på ingen måte i veien, men man får et høyere tyngdepunkt enn på sykler hvor batteriet er plassert vesentlig lavere. Man vil neppe merke noe særlig til dette under alminnelig sykling på jevnt underlag, men sykler man litt mer aktivt med mye svinger kan dette gjøre seg gjeldende. Det samme dersom man parkerer sykkelen på støtten på skrånende underlag. Men ønsker man en relativt fornuftig priset el-sykkel, er nok dette kompromisser man må finne seg i for øyeblikket. Og det finnes da vesentlig dyrere modeller i handelen som også har den samme batteriplasseringen!
Sykkelens spesifikasjoner:
Motor: 240W -Navmotor i framhjulet.
Batteri: 24V 10Ah Li-Ion
Hastighet: Maks 25km/t
Rekkevidde: 25-35 km
Gir: 7

At de av en eller annen grunn har lagt seg 10 Watt under maksbegrensningen for elektriske sykler i Norge på 250W er litt underlig, men om dette i praksis utgjør noen forskjell er vel tvilsomt.

Det er definitivt et behov for sykler som strekker seg godt under ti tusen kroner for at folk flest vil kaste seg på bølgen. Og da denne sykkelen også har et alminnelig godt design, burde det være gode muligheter for at denne modellen vil finne sin kjøpegruppe.

2 kommentarer:

  1. Jeg har selv en Ezee Forza fra el-sykkel.no. Meget kjekk sak, anbefaler deg å ta en titt på utvalget der også.

    SvarSlett
  2. TrendImport jukser med garantie.

    SvarSlett